Nieuwsbrief

Wilt u ook de nieuwsbrieven van Stichting MRKH-Vrouwen ontvangen en tevens toegang krijgen tot de besloten gedeeltes van de website? Meldt je dan nu aan als donateur bij de Stichting MRKH-Vrouwen en ontvang de nieuwsbrief (ca. 4 keer per jaar) en inloggegevens.

Nieuwsbrief archief

Om oude nieuwsbrieven te kunnen bekijken heeft u een account nodig.  Heeft u al een account? Log dan in met uw gegevens (in de linkerkolom) en ga naar het nieuwsbrief archief.

Er is een nieuw artikel geplaatst van Philomeen Weijenborg en Stephanie Both wat verschenen is in vooraanstaand medisch tijdschrift Human Reproduction over de bevindingen van hun onderzoek over seksueel functioneren bij vrouwen met het MRKH syndroom.
———————————————————————————————————————

Save the date
De datum voor de Landelijke dag speciaal voor MRK-vrouwen is bekend 18 april 2020. Details over de dag en de locatie volgen nog.