Nieuwsbrief

Wilt u ook de nieuwsbrieven van Stichting MRKH-Vrouwen ontvangen en tevens toegang krijgen tot de besloten gedeeltes van de website? Meldt je dan nu aan als donateur bij de Stichting MRKH-Vrouwen en ontvang de nieuwsbrief (ca. 4 keer per jaar) en inloggegevens.

Nieuwsbrief archief

Om oude nieuwsbrieven te kunnen bekijken heeft u een account nodig.  Heeft u al een account? Log dan in met uw gegevens (in de linkerkolom) en ga naar het nieuwsbrief archief.

BELANGRIJKE INFORMATIE OMTRENT DE LANDELIJKE DAG 18 APRIL 2020

Gezien de ontwikkelingen van het Corona virus en de richtlijnen van het RIVM hebben we besloten de Landelijke Dag te annuleren. Het is gezien de huidige omstandigheden niet verstandig om de Landelijke dag te laten doorgaan.

Wij weten nog niet of we op een later tijdstip dit jaar alsnog zullen besluiten om de Landelijke Dag alleen bestemd voor MRK-vrouwen zullen laten plaatsvinden. Dit is geheel afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het virus.

Mocht de landelijke Dag dit jaar niet plaats vinden dan hopen we uiteraard dat we jullie volgend jaar op de Algemene Landelijke Dag zullen zien. Wij hopen op jullie begrip en wensen iedereen veel sterkte.