Donateur worden?

De Stichting MRK-Vrouwen is op zoek naar donateurs, zodat zij:

a. Gespreksgroepen met lotgenoten kunnen organiseren.
b. Ervaringsdeskundigen kan opleiden.
c. Nieuwsbrieven voor MRKH-vrouwen kan opzetten en versturen.
d. ‘nieuwe’ MRKH-vrouwen een welkomstpakket kan verzenden.
e. Folders kan versturen aan gynaecologen, zodat er meer bekendheid aan MRKH gegeven kan worden.
f. De website kan onderhouden.
g. De stichting kan ontwikkelen.
h. Jaarlijks een landelijke dag kan organiseren.

Voor minimaal € 15,- per jaar kan je donateur worden van de stichting.

Je ontvangt dan onze brochure
Krijgt een wachtwoord zodat je toegang hebt tot het besloten web-forum van de MRKH-Vrouwen
Krijgt toegang tot het nieuwsbrieven archief
Ontvangt regelmatig digitaal een nieuwsbrief van de stichting

Ga naar het donateur formulier om je op te geven als donateur van de stichting.

BELANGRIJKE INFORMATIE OMTRENT DE LANDELIJKE DAG 18 APRIL 2020

Gezien de ontwikkelingen van het Corona virus en de richtlijnen van het RIVM hebben we besloten de Landelijke Dag te annuleren. Het is gezien de huidige omstandigheden niet verstandig om de Landelijke dag te laten doorgaan.

Wij weten nog niet of we op een later tijdstip dit jaar alsnog zullen besluiten om de Landelijke Dag alleen bestemd voor MRK-vrouwen zullen laten plaatsvinden. Dit is geheel afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het virus.

Mocht de landelijke Dag dit jaar niet plaats vinden dan hopen we uiteraard dat we jullie volgend jaar op de Algemene Landelijke Dag zullen zien. Wij hopen op jullie begrip en wensen iedereen veel sterkte.