Prikbord

Nieuwsbrief

Wilt u ook de nieuwsbrieven van Stichting MRKH-Vrouwen ontvangen en tevens toegang krijgen tot de besloten gedeeltes van de website? Meldt je dan nu aan als donateur bij de Stichting MRKH-Vrouwen en ontvang de nieuwsbrief (ca. 4 keer per jaar) en inloggegevens.

Nieuwsbrief archief

Om oude nieuwsbrieven te kunnen bekijken heeft u een account nodig.  Heeft u al een account? Log dan in met uw gegevens (in de linkerkolom) en ga naar het nieuwsbrief archief.

Landelijke dag 2018
Onze datum voor de landelijke dag in 2018 is bekend.
Het zal plaatsvinden op :zaterdag 7 april 2018.
Opgeven voor deze dag kan via: landelijkedag@stichtingmrk.nl

Groetjes het Bestuur

Gezocht: Ouders van een kind met een variatie in geslachtsontwikkeling

Wat is uw ervaring in de opvoeding? En met de omgeving en (medisch) zorg?
Graag horen we uw ervaringen en behoeften. We verzamelen deze ervaringsverhalen om
andere ouders van een kind met een variatie in geslachtsontwikkeling (o.a MRKH/intersekse/DSD)
te helpen. Mensen in uw omgeving, zorgverleners en andere professionals kunnen deze (anonieme)
online ervaringsverhalen lezen zodat ze informatie krijgen wat ouders meemaken en hoe ze ouders
beter kunnen steunen en begeleiden.

Meer informatie:
www.rutgers.nl/ervaringsverhalenouders
Of neem direct contact op met de onderzoekers:
ervaringsverhalenouders@rutgers.nl